Mijn werkwijze

Kennismakingsgesprek

Tijdens ons kennismakingsgesprek nodig ik je uit om te vertellen wat er speelt. Met mij als coach/counselor kun je rekenen op een gesprekspartner die vanuit warmte en zonder oordeel tegenover je zit. Ik luister met aandacht en betrokkenheid. Dit doe ik vanuit mijn werk- en levenservaring en een stevige erkende opleiding. Ons eerste gesprek is ook bedoeld als kennismaking, want een goede klik tussen ons is belangrijk voor een goede uitkomst. Als lid van de beroeps-vereniging NOBCO werk ik op basis van professionaliteit en vertrouwelijkheid. 

Life coach in praktijk Almere Hout

Vervolggesprekken

Door de vragen die ik stel, en hoe ik op jou reageer, komt er een proces op gang dat je helpt om bij de kern te komen van wat er speelt. Ook krijg je steeds meer inzicht in je eigen krachten en mogelijkheden. 

Ik heb geleerd dat er altijd oplossingen te vinden zijn en dat we keuzes hebben, ook al voelt dat soms niet zo. Alles wat we nodig hebben om onze dromen te verwezenlijken, lastige zaken op te lossen en antwoorden te vinden zit al in ons. Advies geven is niet wat ik doe, want de beste inzichten en oplossingen ontstaan van binnenuit. Ik help je dit gebied in jou te verkennen en begeleid je tijdens dit proces.

Omdat ik het belangrijk vind om mijn cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen vraag ik feedback over je beleving van onze sessies. Op die manier kunnen we onze werkwijze waar nodig bijsturen.

Resultaat

Aan het einde van het traject zul je nieuwe inzichten opgedaan hebben en handvatten bezitten die je sterker maken. Je voelt een andere energie en er is een basis voor besluiten en stappen in een richting die bij jou past. Kijk bij Cliënt ervaringen om te lezen hoe anderen coaching/counseling bij mij hebben ervaren. 

Als je het prettig vindt kunnen wij in plaats van binnen te zitten ook wandelen in de natuur. Mijn praktijk-aan-huis bevindt zich in het prachtige bosgebied Almeerderhout. 

Als lid van beroepsvereniging NOBCO en de EMCC werk ik ook volgens de Internationale Ethische Code van coaches en mentors. U kunt de tekst van de code hier downloaden: 

Internationale-ethische-code-sept.2018
PDF – 481.2 KB 181 downloads