Cliënt ervaringen

De cliënten hieronder hebben expliciete toestemming gegeven voor het plaatsen op mijn website van citaten uit hun evaluatie na een coaching/counseling traject. Mijn cliënten zijn soms expat dus sommige citaten zijn naar het Nederlands vertaald. Ik waardeer hun toestemming omdat in deze digitale wereld, mensen het fijn vinden om te weten hoe anderen vóór hen iets beleefd hebben. Zodoende kunt u een paar ervaringen lezen:


"Ik voelde me overweldigd en zocht duidelijkheid of ik wel of niet een kind wilde en wat daar omheen allemaal aan de hand was. Ik heb niet alleen ontdekt waar ik bang voor was en wat ik geloofde, maar door erover te praten kreeg ik meer zicht op wat ik eraan kon doen. Een van mijn voornaamste doelen was om meer vertrouwen te krijgen in wie ik ben, en ik zie zoveel vooruitgang sinds ik begon met deze sessies... Ik luister nu meer naar mijn kern, weet ook eindelijk wat dat betekent, en heb goede manieren gevonden om voor mezelf te zorgen… nieuwe handvatten voor omgaan met moeilijke situaties, voor luisteren naar mezelf, beter communiceren en mezelf beter begrijpen. De sessies hebben al mijn verwachtingen overtroffen. Ik voelde dat ik mezelf kon zijn en de dingen kon uitdrukken die ik wilde uitdrukken. Het voelde nooit alsof ik werd beoordeeld. Wat ik nodig had werd echt begrepen."

M. (vrouw, 26)


"Ik had zo ongeveer een perfecte werkervaring met Nicky - bijna griezelig perfect! Ik kan [nu] beter bij mijn gevoel en erken het ook beter, waardoor het veel makkelijker is om soepel en positief met anderen te communiceren. Ik heb een overtuiging ontwikkeld over wat ik waard ben, en dat geeft me het gevoel dat ik echt iets toevoeg in mijn persoonlijke relaties met anderen en in mijn werk… door deze op mezelf gerichte verbeteringen verbeter ik mijn relaties met anderen en ik verrijk ze. Ik ben ook minder gespannen en heb minder negatieve denkpatronen."

C. (vrouw, 28)


"De sessies gaven me een gevoel van rust en hielpen me om dingen op een andere manier te bekijken, problemen op te lossen die zich constant voordoen in mijn leven of dingen die af en toe in me opkomen…Ik voel de warmte en zachtaardigheid in iedere sessie, het niveau van empathie en begrip is ongelofelijk. De setting, online of in je praktijk aan huis is geweldig. Ik ben dankbaar voor alles waarmee je me geholpen hebt. Ik voel me beter in balans en heb meer handvatten om bepaalde situaties aan te kunnen.”

R. (vrouw, 47 jaar)


Ik ben bevrijd van de emotionele bagage die ik lang bij me droeg, zelfs dingen waar ik niet eens bewust van was, en waarvan het effect heel diep was. Mijn doelen zijn absoluut behaald…dit was een levensveranderende ervaring…ik kan nu grenzen stellen en bewaken - iets waarmee ik altijd had geworsteld zonder het te beseffen…jouw empathie, begripvolle aanpak en steun heeft mij boven verwachting geholpen.”

T. (vrouw, 49 jaar)


"De verwachting welke ik had, is overtroffen! Ik heb het gevoel dat de eigenwaarde, welke ik dus duidelijk even niet meer had door alles wat er gebeurd was...weer heel goed is teruggekomen, dankzij dit coachtraject. Je hebt mij in elk geval heel erg laten nadenken over mijn eigen rol in dit geheel. Tevens heb ik geleerd om beter om te gaan met stress situaties...ik had het gevoel dat je mij begreep, dat er naar mij geluisterd werd en vooral dat je mij deed inzien dat ik 'er mag zijn', wat er ook is gebeurd".

J. (vrouw, 63 jaar)


"Je was vanaf de start heel vriendelijk en toegankelijk...ik vond het fijn dat je zonder oordeel naar me luisterde...en vragen stelde die me deden nadenken over mijn gevoel en mijn eigen aandeel. Je liet me kijken naar situaties vanuit een ander perspectief. Ik voel nu eerst of ik iets echt wil aangaan en zeg nee als het niet goed voet...Ik ben echt super tevreden op de manier waarop je mij gecoacht hebt."

A. (vrouw, 52 jaar)


"Dit traject heb ik als zeer aangenaam en waardevol ervaren. Ik voelde mij gehoord en begrepen, ik was in goede handen...de betrokkenheid voelde oprecht. Door de juiste coachvraag te formuleren ben ik er achter gekomen hoe ik met de situatie beter om kan gaan. Ik voel mij sterker en geef mijn grenzen duidelijker aan...het is een opluchting...".

K. (vrouw, 58 jaar)


"De gesprekken heb ik als bijzonder prettig ervaren, waarbij Nicky je het gevoel geeft dat je ertoe doet en de dingen kunt wijzigen die je anders wilt...Nicky houdt je een spiegel voor waardoor je beter naar je eigen acties en gedachten kijkt en er daardoor beter mee om kunt gaan."

S. (vrouw, 56 jaar)