Cliënt ervaringen

De cliënten hieronder hebben expliciete toestemming gegeven voor het plaatsen op mijn website van citaten uit hun evaluatie na een coaching/counseling traject. (Mijn cliënten zijn soms expat dus éen of twee zijn naar het Nederlands vertaald). Ik waardeer hun toestemming omdat in deze digitale wereld, mensen het fijn vinden om te weten hoe anderen vóór hen iets beleefd hebben. Zodoende kunt u een paar ervaringen lezen:


Ik ben bevrijd van de emotionele bagage die ik lang bij me droeg, zelfs dingen waar ik niet eens bewust van was, en waarvan het effect heel diep was. Mijn doelen zijn absoluut behaald…dit was een levensveranderende ervaring…ik kan nu grenzen stellen en bewaken - iets waarmee ik altijd had geworsteld zonder het te beseffen…jouw empathie, begripvolle aanpak en steun heeft mij boven verwachting geholpen.”

T. (vrouw, 49 jaar)


"De verwachting welke ik had, is overtroffen! Ik heb het gevoel dat de eigenwaarde, welke ik dus duidelijk even niet meer had door alles wat er gebeurd was...weer heel goed is teruggekomen, dankzij dit coachtraject. Je hebt mij in elk geval heel erg laten nadenken over mijn eigen rol in dit geheel. Tevens heb ik geleerd om beter om te gaan met stress situaties...ik had het gevoel dat je mij begreep, dat er naar mij geluisterd werd en vooral dat je mij deed inzien dat ik 'er mag zijn', wat er ook is gebeurd".

J. (vrouw, 63 jaar)


"Je was vanaf de start heel vriendelijk en toegankelijk...ik vond het fijn dat je zonder oordeel naar me luisterde...en vragen stelde die me deden nadenken over mijn gevoel en mijn eigen aandeel. Je liet me kijken naar situaties vanuit een ander perspectief. Ik voel nu eerst of ik iets echt wil aangaan en zeg nee als het niet goed voet...Ik ben echt super tevreden op de manier waarop je mij gecoacht hebt."

A. (vrouw, 52 jaar)


"Dit traject heb ik als zeer aangenaam en waardevol ervaren. Ik voelde mij gehoord en begrepen, ik was in goede handen...de betrokkenheid voelde oprecht. Door de juiste coachvraag te formuleren ben ik er achter gekomen hoe ik met de situatie beter om kan gaan. Ik voel mij sterker en geef mijn grenzen duidelijker aan...het is een opluchting...".

K. (vrouw, 58 jaar)


"De gesprekken heb ik als bijzonder prettig ervaren, waarbij Nicky je het gevoel geeft dat je ertoe doet en de dingen kunt wijzigen die je anders wilt...Nicky houdt je een spiegel voor waardoor je beter naar je eigen acties en gedachten kijkt en er daardoor beter mee om kunt gaan."

S. (vrouw, 56 jaar)